City Radio | 94.7FM - Димитар Атанасовски
Fast shipping viagra αγορα and free delivering cialis αγορα
Димитар Атанасовски

Димитар АтанасовскиСекој работен ден од 14 до 16 часот Димитар кажува ДА за сите оние кои се дружат со нив на Сити радио во тој период од денот и убавите работи кои секојдневно ни се случуваат. Инаку Димитар е млад човек кој својата позитивна енергија и динамичност секогаш сака да ја пренесе на радио и во непосредна комуникација со слушателите, да ги забавува на начин кој е автентичен за него. Покрај телевизиските анганжмани тој се пронајде и во радио водителството и сега не сака да се одвои од зборувањето во радио-етерот. Димитар во слободно време (кое малку го има) го користи да се дружи со пријателите, да слуша квалитетна музика и да ги прави сите активности кои денешната младина сака да ги прави.

 

ON THE AIR

CITY ONLINE  

Listen via Winamp

  Број за SMS пораки:

145-947
 
 

City препорачува