City Radio | 94.7FM - DJ Бабура
DJ Бабура PDF Испечати Е-пошта


Во 2002 година се оствари еден сон на Љупчо Петрески. Заедно со уште двајца партнери го отворија Сити Радио и започнаа една нова свежа, урбана приказна. Во текот на своето работење во Сити Радио, беше една од најважните алки која на Скопје и на Македонија им покажа што значи квалитетна музика, посебно од жанрот на електронската музика.

 

 

Неговиот живот заврши во 2016-та година, но остави големо наследство во радискиот медиум, наследство кое останатата екипа на Сити Радио ќе се обиде да продолжи да го презентира на музичката публика во Скопје и Македонија.


myspace.com/djbabura

  

Последно освежување ( 2.03.2016. )
 

ON THE AIR

CITY ONLINE  

Listen via Winamp

  Број за SMS пораки:

145-947
 
 

City препорачува

 

 

 
 Осигурување Македонија
Cineplexx
Еуролинк Осигурување
Toyota Macedonia
 Sport Vision
 
 Civkon
 
BiznisMap