City Radio | 94.7FM - СИТИ РАДИО
Контакт
СИТИ РАДИО
Адреса:
Сити Радио, Спортски центар Борис Трајковски, 8ми Септември бр. 13, Скопје, Македонија
Скопје
Македонија
1000

Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Телефон: 02/3111511, 02/3290355
Факс: 02/3111-511

Контакт