City Radio | 94.7FM - Контакт
Контакт
СИТИ РАДИО Испечати
Адреса:
Сити Радио, Спортски центар Борис Трајковски, 8ми Септември бр. 13, Скопје, Македонија
Скопје
Македонија
1000

Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Телефон: 02/3111511, 02/3290355
Факс: 02/3111-511

Контакт
 

ON THE AIR

CITY ONLINE  

Listen via Winamp

  Број за SMS пораки:

145-947
 
 

City препорачува