City Radio | 94.7FM - Продукција
Продукција PDF Испечати Е-пошта
         
Маријана Котевска      Стефан Маркоски      Давор Бојанов
Copywriter     Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете       Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете            www.soundcloud.com/davorbojanov
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете            
Последно освежување ( 8.11.2015. )
 

ON THE AIR

CITY ONLINE  

Listen via Winamp

  Број за SMS пораки:

145-947
 
 

City препорачува

 

 

 
 Осигурување Македонија
Cineplexx
Еуролинк Осигурување
Toyota Macedonia
 Sport Vision
 
 Civkon
 
BiznisMap