City Radio | 94.7FM - Димитар Атанасовски
Димитар Атанасовски

Димитар АтанасовскиСекој работен ден од 14 до 16 часот Димитар и Тојота кажуваат ДА за сите оние кои се дружат со нив на Сити радио во тој период од денот и убавите работи кои секојдневно ни се случуваат. Инаку Димитар е млад човек кој својата позитивна енергија и динамичност секогаш сака да ја пренесе на радио и во непосредна комуникација со слушателите, да ги забавува на начин кој е автентичен за него. Покрај телевизиските анганжмани тој се пронајде и во радио водителството и сега не сака да се одвои од зборувањето во радио-етерот.

 

Од неодамна имате можност да го слушате и во недела од 15 до 16 часот кога се дружите со македонската музика и состојбата на МАК ТОП 5 листата, инаку Димитар во слободно време (кое малку го има) го користи да се дружи со пријателите, да слуша квалитетна музика и да ги прави сите активности кои денешната младина сака да ги прави.

 

ON THE AIR

CITY ONLINE  

Listen via Winamp

  Број за SMS пораки:

145-947
 
 

City препорачува

 

 

 
 Осигурување Македонија
Cineplexx
Еуролинк Осигурување
Toyota Macedonia
 Sport Vision
 
 Civkon
 
BiznisMap