City Radio | 94.7FM - Викса
Викса
Виктор Петров-Викса Викса е со вас секој работен ден од 7 до 8 часот на брановите на Сити радио.
 

ON THE AIR

CITY ONLINE  

Listen via Winamp

  Број за SMS пораки:

145-947
 
 

City препорачува

 

 

 
 Осигурување Македонија
Cineplexx
Еуролинк Осигурување
Toyota Macedonia
 Sport Vision
 
 Civkon
 
BiznisMap