City Radio | 94.7FM - Дома
Сити Радио ви претставува iOS и Android апликации


 

 

Апликациите можете

да ги најдете на

следните линкови:

 

 

 

 

 

ON THE AIR

CITY ONLINE  

Listen via Winamp

  Број за SMS пораки:

145-947
 
 

City препорачува

 

 

 
 Осигурување Македонија
Cineplexx
Еуролинк Осигурување
Toyota Macedonia
 Sport Vision
 
 Civkon
 
BiznisMap