City Radio | 94.7FM - Програма
Програма
час/ден ПОНЕДЕЛНИК ВТОРНИК СРЕДА ЧЕТВРТОК ПЕТОК
07:00 НАРАЧАВТЕ БУДЕЊЕ со АМСМ * Викса и ДЈ Дела
08:00 УТРИНСКО РАСПОЛОЖЕНИЕ со Ford * Елена и ДЈ Дела
10:00 CITY CAFE со T-Mobile * Цаци
11:00 CITY CAFE * Цаци
13:00 СКОПЈЕ ЖИВЕЕ со Систина Офталмологија* Сања и ДЈ Боби
14:00 КАЖИ ДА ВО ДВА * Димитар и ДЈ Боби
16:00 ПРЕМИУМ со Kia Motors * Даниела
18:00 АКТУЕЛНИ ХИТОВИ
19:00 THROWBACK НА СИТИ
20:00 АКТУЕЛНИ ХИТОВИ CITY CLUB 20 АКТУЕЛНИ ХИТОВИ
21:00 DJ BOBI DJ DELA DJ BRANCHEZ DJ FICI
22:00 CHRIS IDH ALEK SOLTIROV CLAPTONE ERICK MORILLO DANNY HOWARD
23:00 GLITTERBOX DEFECTED DAVID PENN FRANKY RIZARDO AGENT GREG

 

 

 

ВИКЕНД НА СИТИ

час/ден САБОТА час/ден НЕДЕЛА
09:00 LOUNGE TIME 10:00 LOUNGE TIME
11:00 АКТУЕЛНИ ХИТОВИ 11:00 URBAN GROOVES со Peugeot
13:00 СИТИ ТОП 20 со AGS Сервиси * Елена 13:00 СИТИ ТОП 20 со AGS Сервиси * Елена
15:00 АКТУЕЛНИ ХИТОВИ 15:00 МАК ТОП 5 со Електрометал * Сања
16:00 LOUNGE TIME 16:00 МАЗЕЊЕ НА СИТИ РАДИО
18:00 АКТУЕЛНИ ХИТОВИ 20:00 МУЗИКА ОД '70-те, '80-те и '90-те
20:00 CITY CLUB 20 23:00 МАК ТОП 5 со Електрометал * Сања
22:00 DJ BOBI    
23:00 KRYDER    

 

 

ON THE AIR

CITY ONLINE  

Listen via Winamp

  Број за SMS пораки:

145-947
 
 

City препорачува