City Radio | 94.7FM - Програма
Fast shipping viagra αγορα and free delivering cialis αγορα
Програма

ПОНЕДЕЛНИК ВТОРНИК СРЕДА ЧЕТВРТОК ПЕТОК
07:00 НАРАЧАВТЕ БУДЕЊЕ * Викса и ДЈ Дела
08:00 УТРИНСКО РАСПОЛОЖЕНИЕ со Ford * Сања, Викса и ДЈ Дела
10:00 CITY CAFE со T-Mobile * Дани
11:00 CITY CAFE со Аутомакедонија * Дани
13:00 СКОПЈЕ ЖИВЕЕ * со Сити
14:00 КАЖИ ДА ВО ДВА со Фаворит Електроникс * Димитар и ДЈ Боби
16:00 ПРЕМИУМ со Kia Motors * Стефан
18:00 АКТУЕЛНИ ХИТОВИ
19:00 THROWBACK НА СИТИ со Тојота
20:00

АКТУЕЛНИ ХИТОВИ
CITY CLUB 20 АКТУЕЛНИ ХИТОВИ
22:00 GLITTERBOX BRANCHEZ AGENT GREG
23:00 DAVID PENN DEFECTED

CLAPTONE

       
САБОТА НЕДЕЛА
09:00 LOUNGE TIME 10:00 LOUNGE TIME
11:00 АКТУЕЛНИ ХИТОВИ 11:00 URBAN GROOVES со Peugeot
13:00 СИТИ ТОП 20 * Стефан
15:00 АКТУЕЛНИ ХИТОВИ 15:00 МАК ТОП 5 * Сања
20:00 CITY CLUB 20 16:00 НЕДЕЛНО ПОПЛАДНЕВНО МАЗЕЊЕ со Cosmo
22:00 BOBI 20:00 МУЗИКА ОД '70-те, '80-те и '90-те
23:00 АКТУЕЛНИ DANCE ХИТОВИ 23:00 МАК ТОП 5 * Сања
 

ON THE AIR

CITY ONLINE  

Listen via Winamp

  Број за SMS пораки:

145-947
 
 

City препорачува