City Radio | 94.7FM - Програма
Програма
час/ден ПОНЕДЕЛНИК ВТОРНИК СРЕДА ЧЕТВРТОК ПЕТОК
07:00 НАРАЧАВТЕ БУДЕЊЕ * Викса и ДЈ Дела
08:00 УТРИНСКО РАСПОЛОЖЕНИЕ со FORD * Елена и ДЈ Дела
10:00 CITY CAFE со T-Mobile * Цаци
11:00 CITY CAFE * Цаци
13:00 СКОПЈЕ ЖИВЕЕ * Сања и ДЈ Боби
14:00 КАЖИ ДА ВО ДВА * Димитар и ДЈ Боби
16:00 ПРЕМИУМ * Даниела
18:00  
19:00 THROWBACK НА СИТИ
20:00 REMIX TIME REMIX TIME CITY CLUB 20 REMIX TIME REMIX TIME
21:00 DJ GUARDIAN DJ FICI DJ DELA DJ FICI
22:00 DJ BOBI DJ FILIP DAVID PENN DJ GUARDIAN DJ BOBI
23:00 JAMIE LEWIS DJ BOBI - DJ BRANCHEZ AGENT GREG

 

 

 

ВИКЕНД НА СИТИ

час/ден САБОТА час/ден НЕДЕЛА
12:00 HELLO MUSIC * Сања 11:00 URBAN GROOVES
13:00 СИТИ ТОП 20 со KIA MOTORS * Елена 13:00 СИТИ ТОП 20 со KIA MOTORS * Елена
15:00 - 15:00 МАК ТОП 5 со ЕЛЕКТРОМЕТАЛ * Сања
17:00 60 ФИЛМСКИ МИНУТИ * Елена 16:00 НЕДЕЛНО ПОПЛАДНЕВНО МАЗЕЊЕ
18:00 CITY STAGE * Цаци 20:00 МУЗИКА ОД '70-те, '80-те и '90-те со ДЈ Џон Антонио
18:30 - 24:00 МАК ТОП 5 со ЕЛЕКТРОМЕТАЛ * Сања
20:00 CITY CLUB 20    
22:00 DJ BOBI    
23:00 DJ BRANCHEZ    

 

 

ON THE AIR

CITY ONLINE  

Listen via Winamp

  Број за SMS пораки:

145-947
 
 

City препорачува