City Radio | 94.7FM - Програма
Програма

ПОНЕДЕЛНИК ВТОРНИК СРЕДА ЧЕТВРТОК ПЕТОК
07:00 НАРАЧАВТЕ БУДЕЊЕ со VLT Casinos Австрија * Викса и ДЈ Дела
08:00 УТРИНСКО РАСПОЛОЖЕНИЕ со АМСМ * Елена, Викса и ДЈ Дела
10:00 CITY CAFE со T-Mobile * Сања
11:00 CITY CAFE со Аутомакедонија * Сања
12:00 ГРАДОТ НА ПЛАДНЕ со Аутомакедонија * Даниела
13:00 ГРАДОТ НА ПЛАДНЕ * Даниела
14:00 КАЖИ ДА ВО ДВА * Димитар и ДЈ Боби
16:00 ПРЕМИУМ со Kia Motors * Стефан и ДЈ Боби
18:00 АКТУЕЛНИ ХИТОВИ
19:00 THROWBACK НА СИТИ со Тојота
20:00

АКТУЕЛНИ ХИТОВИ
CITY CLUB 20 АКТУЕЛНИ ХИТОВИ
22:00 GLITTERBOX DJ BRANCHEZ AGENT GREG
23:00 DAVID PENN DEFECTED CLAPTONE
       
САБОТА НЕДЕЛА
07:00 АКТУЕЛНИ ХИТОВИ 07:00 АКТУЕЛНИ ХИТОВИ
11:00 URBAN GROOVES со Peugeot
13:00 СИТИ ТОП 20 * Стефан
15:00 АКТУЕЛНИ ХИТОВИ 15:00 МАК ТОП 5 * Сања
20:00 CITY CLUB 20 16:00 АКТУЕЛНИ ХИТОВИ
22:00 DJ BOBI    
23:00 АКТУЕЛНИ DANCE ХИТОВИ 23:00 МАК ТОП 5 * Сања
       
 

ON THE AIR

CITY ONLINE  

Listen via Winamp

  Број за SMS пораки:

145-947
 
 

City препорачува