City Radio | 94.7FM - МАК ТОП 5
МАК ТОП 5 со ЕЛЕКТРОМЕТАЛ    

Недела 15:00 / Реприза недела 24:00

 

26.03.2017

 

 

Позиција Изведувач - Песна
01 Sound Edge - ТИШИНА
02 Теа и Панчо ДНК - РУШЕВИНИ
03 Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски - НЕМАМ ПАРИ
04 Суперхикс - ЖАЛ МИ Е ЗА ДЕЦАТА
05 Todoroff, Micky La Freak и Игор Узунов - МЕ БОЛИ
Предлог Асфалт - ПАТЕКА КОН КРАЈОТ

 

МАК ТОП 5

MAK TOP 5 (26.03.2017)
 

ON THE AIR

CITY ONLINE  

Listen via Winamp

  Број за SMS пораки:

145-947
 
 

City препорачува

 

 

 
 Осигурување Македонија
Cineplexx
Еуролинк Осигурување
Toyota Macedonia
 Sport Vision
 
 Civkon
 
BiznisMap