City Radio | 94.7FM - МАК ТОП 5
МАК ТОП 5 со ЕЛЕКТРОМЕТАЛ    

Недела 15:00 / Реприза недела 24:00

 

09.12.2018

 

 

Позиција Изведувач - Песна
01 Сара Мејс - ЦРНА КАПИНА
02 Влатко Лозановски - НАДЕЖ
03 Мартија Станојковиќ - ЗА СИТЕ НАС
04 Фанк Шуи - КРИК
05 Foltz - ПОНЕДЕЛНИК
Предлог Марлон Брандо - ДАЈ МИ ДА ПИЈАМ
Предлог Марија Спасовска - ДОМА
Предлог Виктор Апостоловски - ЗНАМ

 

МАК ТОП 5

MAK TOP 5 (09.12.2018)
 

ON THE AIR

CITY ONLINE  

Listen via Winamp

  Број за SMS пораки:

145-947
 
 

City препорачува