City Radio | 94.7FM - МАК ТОП 5
МАК ТОП 5 со ЕЛЕКТРОМЕТАЛ    

Недела 15:00 / Реприза недела 24:00

 

17.06.2018

 

 

Позиција Изведувач - Песна
01 Miyatta - ДОМАЌИНСКА
02 ДНК - ДИЈАМАНТ
03 Теа - БЛА БЛА БЛА
04 Александар Тарабунов - ЛУД СУМ ПО ТЕБЕ
05 Funk Shui - ВИУЛИЦА
Предлог Викторија Лоба и Тајзи - КАДЕ СМЕ НИЕ
Предлог Дани Димитровска - ЖИВОТОТ

 

МАК ТОП 5

MAK TOP 5 (17.06.2018)
 

ON THE AIR

CITY ONLINE  

Listen via Winamp

  Број за SMS пораки:

145-947
 
 

City препорачува