City Radio | 94.7FM - МАК ТОП 5
МАК ТОП 5 со ЕЛЕКТРОМЕТАЛ    

Недела 15:00 / Реприза недела 24:00

 

14.10.2018

 

 

Позиција Изведувач - Песна
01 Lady Blue - РАЗБУДИ СЕ
02 Дупер - ТЕЛО ЗА НА ТВ
03 Стефан Манасиевиќ - ТВОЈОТ СВЕТ МИСТЕРИЈА
04 Тамара Тодевска - ДОВИДУВАЊЕ ТАГО
05 Сара Мејс - ЦРНА КАПИНА
Предлог Александар Тарабунов - БИ ТЕ ОДБРАЛ САМО ТЕБЕ
Предлог Роберт Билбилов - ЧУДНИ МЕСТА

 

МАК ТОП 5

MAK TOP 5 (14.10.2018)
 

ON THE AIR

CITY ONLINE  

Listen via Winamp

  Број за SMS пораки:

145-947
 
 

City препорачува